Kyra, Nouski ja KanSu suunnistusleiripäivä ti 28.6.
Kyrös-Rasti ryJulkaistu: 23.06.2022 09.55

Kyra, Nouski ja KanSu suunnistusleiripäivä ti 28.6.

Siikaisen yhteisleiri jouduttiin perumaan vähäisen osanottajamäärän takia. Sen tilalla järjestetään Kyran, Nouskin ja KanSun yhteinen leiripäivä ti 28.6. Lisäksi jokaisen kannattaa lähteä suunnistamaan Suunta Seppojen iltakisaan ke 29.6. (1. lähtö klo 18) Häijään lähellä hienoihin maastoihin. Kisan viimeinen ilmoittautumispäivä on tänään torstaina.

Ilmoittaudu ti 28.6. leiripäivään Liisalle (KyRa) joko Jopoxin kautta tai p.0503790073 viimeistään su 26.6. Ilmoittaudu uudestaan, vaikka olisitkin jo leirille ilmoittautunut. Mahdollisuus osallistua myös vain toiseen harjoitukseen.

Leiripäivä on suunnattu Starseille ja seuran aikuisille suunnistajille; suunnistuskoululaiset voivat osallistua oman metsään lähtevän aikuisen kanssa. Ei sovellu kuitenkaan pienimmille suunnistuskoululaisille, koska maastot ovat haastavia ja mm. käyräharjoituksen lähtöpaikka on n. 1,5 km:n päässä p-paikasta. Leiripäivän hinta on 5€. Leiripäivän ohjelma: klo 10 harjoitus Ihanankulmalla Hämeenkyrössä, klo 12 uinti Järvenkylässä, klo 13 ruokailu Mäntykuja 17, Hämeenkyrö, klo 15 lähtö käyräharjoitukseen Vatulan kallioalueelle. Leiri loppuu harjoituksen jälkeen Vatulan ampumaradan parkkipaikalle, n. klo 17.30. Sääennuste lupaa hellettä tiistaille, joten kannattaa varata runsaasti juomaa mukaan harjoituspaikalle. Jos sinulla ruokarajoitteita, muista mainita niistä ilmoittautumisen yhteydessä.