Stars


Stars-ryhmä on Kyrös-Rastin yli 12-vuotiaille suunnistajille tarkoitettu ryhmä, joka auttaa kehittymään suunnistuksessa eteenpäin. Stars-ryhmän ja Nouskin Teho-tiimin treenit ovat yhteisiä kesällä ja talvella, joten saat uusia kavereita myös naapuriseurastamme.

Tulevat treenit, leirit ja joitakin kilpailuja löydät linkin kalenterista. TehoStars treenit ovat tiistaisin ja ne alkavat klo 18.00 ellei toisin mainita. Kesällä 2023 hyödynnämme myös tamperelaisten seurojen yhteisesti järjestämiä aluevalmennusharjoituksia. Lisätiedot treeneistä tulevat kalenteriin sekä Stars- ja TehoStars-Whatsappryhmään. Suunnistuskilpailuja järjestetään koko kesän ympäri Suomea. Suunnistusliiton Irma-palvelun kilpailukalenterista löydät lisää kilpailuja, joihin voit osallistua.

Kyrös-Rastin ja Ikaalisten Nousevan Voiman yhteiset iltarastit, Sata-Häme-rastit, järjestetään huhti-syyskuun välisenä aikana joka viikko. Vaihtelevissa maastoissa järjestettäviä iltarasteja kannattaa suosia viikon toisena suunnistustreeninä. Tarkemmat ohjeet ja kalenterin löydät Iltarastit osiosta. Muita pirkanmaalaisia iltarasteja ovat mm. Tampereen iltarastit, Nokirastit Nokialla ja Tyrvisrastit Sastamalassa.