Lakia Jukola 2024
Kyrös-Rasti ryJulkaistu: 16.06.2024 20.39

Lakia Jukola 2024

Lakia Jukola juostiin viikonloppuna Kauhavalla. Kilpailukeskuksena Kauhavan lentokenttä. Kyrös-Rastista mukana oli kuusi Venla- ja yksi Jukolajoukkue. Jokainen joukkue suoriutui urakastaan hyväksytysti. Joukossa oli mukana monta ensikertalaista kuin myös kokeneita Jukolakävijöitä. Myös kannustus- ja huoltojoukoissa oli mukana kokeneita konkareita sekä ensikertalaisia.

Aivan huikeita suorituksia Venlajoukkueilta. Venlajoukkue 1 sijoitus 104! Kaikkien aikojen paras sijoitus. Joukkueessa juoksivat Krista Pärmäkoski, Wilhelmiina Liuksiala, Neea Pyhtilä ja Johanna Naskali. 2. joukkue sijoitus 253: Tilta-Maria Liuksiala, Eeva Harhala, Anna Tamminen ja Julia Hirvonen. 3. joukkue sijoitus 600: Sanna-Maria Koota, Taru Hämäläinen, Jenna Jyrinki ja Suvi Jokipii. 4. joukkue sijoitus 769: Sania Niemelä, Milja Asp, Veera Ala-Jaskara ja Hanna Niinimäki. 5. joukkue sijoitus 1109: Marja Jokela, Elina Ikonen, Tarja Vanhatalo-Suonurmi ja Titta Lehto, 6. joukkue sijoitus 345: Mari Roponen, Kristiina Pyhtilä, Vilma Pyhtilä, Ennimaria Järventausta.

Hyvin kulki myös Kyrös-Rastin ainoan Jukola-joukkueen juoksut. Sijoitus 1104: Vesa Suonurmi, Timo Koota, Lauri Plihtari, Kimmo Mansikkamäki, Aleksi Lehtovuo, Sami Pihkoluoma ja Pasi Kangassalo.

Yhteiskuvaan saatiin vain Venlajoukkueiden jäsenet. Osa Jukolan yössä juosseista saapui myöhemmin paikalle, joten yhteiskuva jäi ottamatta.


Seuraava suunnistajan joulu & juhannus onkin sitten Mikkeli Jukola 14.-15.6.2025.